GPS-koopgids.nl is voor mensen die een GPS willen kopen of verkopen een onafhankelijk overzicht van handheld GPS-ontvangers (Garmin, Magellan, Navman, GlobalSat, Mio, Rikaline, Thales, Lowrance, Alan, Cobra, Emtac, Holux, LeadTek, Silva, Suunto, etc.)

 Home > Over GPS-koopgids.nl

Over GPS-koopgids.nl

GPS-koopgids.nl is een onafhankelijk overzicht van GPS-handhelds voor de Nederlandse en Belgische markt. Het overzicht is in eerste instantie bedoeld om mensen hulp te bieden bij de aanschaf van een nieuwe GPS-ontvanger. Daarnaast wil GPS-koopgids.nl in de toekomst een overzicht geven van welke GPS-ontvangers waar voor welke prijs te koop zijn. Op die manier wil GPS-koopgids.nl een intermediair zijn tussen potentiële kopers en verkopers van GPS-handhelds.

Onafhankelijk?

Hoewel de maker(s) van GPS-koopgids.nl uiteraard ook zo hun voorkeuren hebben voor bepaalde merken of winkels, zal het advies altijd onafhankelijk zijn. Elke gebruiker heeft immers andere wensen en heeft dus recht op onafhankelijk en gedegen advies. In de meest voorkomende gevallen zal er altijd getracht worden om meerdere opties (merken/winkels) aan te reiken zodat de potentiële koper zelf de definitieve beslissing kan nemen.

Uw privacy

Zodra u een site op het Internet bezoekt worden verschillende gegevens vaak al standaard ergens opgeslagen. Het type van de browser, het IP-adres en de scherm-resolutie zijn zomaar een paar voorbeelden. Ook op GPS-koopgids.nl worden statistieken bijgehouden. Middels logfiles wordt bekeken welke pagina's het meest bezocht worden en waarnaar men het meest zoekt middels zoekmachines. Deze en alle andere gegevens die worden verzameld op de site (IP-adressen, ingezonden e-mailadressen, etc.) zullen nooit aan derden worden verkocht of doorgegeven. Ook niet aan adverteerders. Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om uw verblijf op de site te optimaliseren en u (indien gewenst) op gezette tijden op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen. Ten alle tijde kunt u ons verzoeken uw e-mailadres uit onze database te verwijderen.

Inzend-formulieren

GPS-koopgids.nl maakt gebruik van inzendformulieren in diverse rubrieken (markt, shop-scores, software-scores, etc.). Bij alle inzendingen wordt automatisch het IP-adres van de inzender mee gezonden. Dit om het IP-adres later eventueel te gebruiken in geval van fraude, twijfel over goede bedoelingen of controle op meerdere inzendingen ondere diverse namen/identiteiten.

Disclaimer

De maker(s) van GPS-koopgids.nl doen hun uiterste best om alle gegevens op deze site zo up-to-date en nauwkeurig mogelijk te houden. Mocht er foutieve informatie op de site staan dan kan de maker(s) van deze site op geen enkele manier daarvoor aansprakelijk worden gesteld.

Copyrights

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeldt berust op alle content van deze site het auteursrecht bij de maker(s) van deze site. Uitzonderingen zijn de logos, merknamen en productnamen van de op deze site vermeldde GPS-handhelds. Hiervan berusten de rechten bij de rechtmatige eigenaars. Indien u iets van deze site wilt overnemen in welke vorm dan ook, dan dient u hier schriftelijk toestemming te krijgen van de maker(s) van deze site. Bij constatering van inbreuk op deze auteursrechten zullen er juridische acties worden ondernomen.

top

Advertenties

Startpagina's:
gps
gps-software
geocaching
buitensport
hiking
klim

GPS-special: Suunto Ambit

Hiking-site.nl, de site voor de actieve buitensport